Home

Achtergrond

Zanders naar Ter Heerdt

Broederij Ter Heerdt neemt een deel van Zanders over.

Het nieuwe bedrijf Ter Heerdt-Zanders neemt de opfokactiviteiten en een aantal medewerkers van opfokorganisatie Zanders Oirlo over. De directie van Broederij Ter Heerdt in Zevenaar heeft de leiding over het nieuwe bedrijf.

De samenwerking die Zanders Oirlo had met de distribiteur van leghennen Starq bv wordt door het nieuwe bedrijf voortgezet. De bestaande relaties van broederij Ter Heerdt en nieuwe opfokbedrijven, klanten en leveranciers van Ter Heerdt worden persoonlijk ingelicht over de overname.

Ter Heerdt is een familiebedrijf met als kernactiviteit het produceren en verkopen van opfokhennen. Het bedrijf is aanwezig in de hele keten en beschikt over eigen ouderdieren, een broederij en verschillende contract-opfokbedrijven, verspreid over het hele land.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.