Home

Achtergrond 177 x bekeken

Wagenaar keert niet terug aan top

Bestuursvoorzitter Klaas Wagenaar van automatiseerder Getronics ziet zichzelf niet terugkeren als bestuursvoorzitter van een grote onderneming.

"Ik wil dit nooit meer'', aldus de topman in een interview met dagblad De Telegraaf. Vandaag is de laatste dag dat Wagenaar aan het roer staat van Getronics.

Wagenaar geeft toe dat Getronics de afgelopen jaren niet handig heeft gecommuniceerd met de buitenwacht. "We hebben zitten te klooien.'' Desondanks vindt hij dat de vertrekpremie van 2,4 miljoen euro die hij krijgt terecht is.

De vertrekkende topman heeft naar eigen zeggen nooit de ambitie gehad om bestuursvoorzitter te worden. "De afgelopen jaren heb ik topsport bedreven zonder goede training.'' De komende tijd gaat hij zijn eigen 'slapende' eenmans BV Wagenaar Networks afstoffen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.