Home

Achtergrond 2 reacties

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is een groot goed.Geef aan wat de veiligheid van de door jou geproduceerde producten bedreigt en welke voorzorgsmaatregelen je treft om dat risico te minimaliseren.

Regelmatig staan er alarmerende berichten in de krant over het risico van resten bestrijdingsmiddelen in groente en fruit, het gevaar van hormonen in vlees enzovoort. Veel mensen vragen zich af of al die stoffen heel ongezond zijn en of ons eten vol zit met allerlei chemische toevoegingen. Voedselveiligheid is een groot goed in Nederland. Daarom is het agrarisch ondernemers belangrijk om te weten hoe de kwaliteit van producten (gewassen, vlees, eieren of melk) gegarandeerd kan worden.

Opdracht: Geef van je producten die voor het voedingskanaal bestemd zijn aan welke factoren de veiligheid van die producten bedreigen. Geef tevens aan welke voorzorgsmaatregelen je treft om dat risico te minimaliseren.

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Annie van den Corput

  Hallo Hanneke,

  Wat een uitdaging!!,

  Ik hoop dat je veel stemmen krijgt,

  Je bent op de goede weg.
  Groetjes Annie en Ad

 • no-profile-image

  jan

  goed zo ellen 32 jaar eerste klas melk
  even over voetselveiligheid gesproken!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.