Home

Achtergrond 158 x bekeken

Verdonk geeft snel uitsluitsel

Rita Verdonk maakt op heel korte termijn bekend of ze een eigen partij opricht.

Dat zei ze vandaag in de wandelgangen van de Tweede Kamer, waar ze werd opgewacht door veel journalisten. Verdonk wilde verder nog weinig zeggen over haar toekomstplannen. "Maar het is zeker dat ik in de politiek blijf'', zei ze.

Verdonk zegde gisteravond haar lidmaatschap van de VVD op nadat het hoofdbestuur van de partij haar had opgedragen te kiezen tussen haar Kamerzetel en het lidmaatschap van de VVD.

Verdonk wees erop dat vandaag al "tientallen'' andere VVD-leden hun lidmaatschap hebben opgezegd. Ze baseert zich daarbij op kopietjes die ze heeft ontvangen van mensen die dat hebben gedaan. Verdonk vormt nu een eenmansfractie in de Tweede Kamer.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.