Home

Achtergrond 167 x bekeken

VEB maant bestuursvoorzitter Stork tot afstand

Bestuursvoorzitter Sjoerd Vollebregt van Stork moet zich ver houden van onderhandelingen tussen de Britse investeerder Candover en de IJslandse grootaandeelhouder LME.

Dit zegt directeur Jan Maarten Slagter vandaag in Het Financieele Dagblad. Volgens Slagter wekken de onderhandelingen de indruk van een 'dubbelepettenprobleem'. De VEB-voorzitter wil echter nog niet zeggen of hij overgaat tot actie.

Industrieel concern Stork, het IJslandse consortium LME en de Britse investeerder Candover lieten gisteren weten dat ze hun onderhandelingen over de toekomst van het bedrijf voortzetten. LME wil Stork opsplitsen en blokkeerde een eerste overnamepoging van Candover.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.