Home

Achtergrond

Uitzendbaas denkt aan tweede Polenhotel

De eerste paal van Hotel Westland voor vooral Poolse medewerkers is nog maar net geslagen of directeur Martin Mostert van uitzendorganisatie Tido Vesta spreekt al over een volgend project. "Ik weet alleen niet hoe de gemeente daarover denkt."

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Directeur Mostert ziet een groot tekort aan hotels in Westland. Buitenlandse werknemers blijven toestromen, maar aan goede huisvesting ontbreekt het vaak. "Het is echt iets van deze tijd", zegt hij. Het Polenhotel in Wateringen van uitzendbureau Groenflex vindt hij ook een goed initiatief.

Met de bouw van het lowbudgethotel op het bedrijventerrein Honderdland bij Maasdijk is Tido Vesta vrijdag begonnen. Het uitzendbureau kwam op het idee, omdat ze zag dat haar overwegend Poolse werknemers moeilijk onderdak vonden.

Maar het zijn niet alleen Polen waar Mostert op mikt. Ook zakenmensen die op bezoek zijn in het Westland zoeken een overnachtingsplek, net als arbeiders uit Rijnmond en Brabant. Mostert: "Of het nu Polen, China of Groningen is, het maakt mij niet uit waar ze vandaan komen." Mostert is overtuigd van het succes van Hotel Westland. "Ik geloof er écht in, anders zou ik niet zo’n mega-investering doen."

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.