Home

Achtergrond 262 x bekeken

Uit de sleur

De kop is eraf! De eerste week van De Uitdaging zit erop. En ik moet eerlijk zeggen: het kost wat tijd maar het is ook super om eraan deel te nemen. Leuke opdrachten, motiverende reacties, heel veel stemmen én ook nog leerzaam.

Niet dat ik zonodig vind dat alles leerzaam moet zijn, uiteindelijk ben ik ook maar gewoon aan deze uitdaging begonnen omdat het mij leuk leek en je er een reis mee kunt winnen! Maar de opdrachten van deze week waren zeker leerzaam. Door de opdrachten word je ‘gedwongen’ om op een andere manier naar je bedrijf te kijken waarbij deze week risicopunten centraal stonden. Vaak ontwikkel je in de loop van de tijd een automatisme wat het risico op fouten vergroot. Door de opdrachten van deze week ben ik in elk geval weer even uit ‘de sleur’ gehaald!

De gevreesde ‘sleur’ is de schrik van veel relaties, als ik mijn vriendinnen moet geloven. Mijn relatie met Dion zit duidelijk niet in een sleur: sinds vandaag wonen wij officieel samen!! Na een week hard klussen, schilderen en schoonmaken hebben we gisteren de meeste spullen overgehuisd. Vanaf nu hebben wij ons eigen stekkie!

En, zoals ik nu weet met dank aan opdracht 5 van deze week: communicatie met de buren is erg belangrijk. Door te laten weten wat je plannen zijn, samen te praten over mogelijke obstakels, kom je tot een oplossing waar iedereen zich in kan vinden en waardoor er vaak meer mogelijk blijkt te zijn. Ik kan dan ook niet anders dan het eens zijn met Corry: beter een goede buur dan een verre vriend. Dus snel inkopen doen voor een housewarming party!

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.