Home

Achtergrond

Tuinbouw Vlaanderen boeit 7000 tuinders

Op 20 en 21 oktober 2007 ontvingen de Mechelse Veilingen meer dan 7000 Vlaamse telers en hun toeleveranciers op de vakbeurs Tuinbouw Vlaanderen.

De beurs, voor de eerste keer ingericht in 1968, was reeds aan zijn 20e editie toe. De beurs richtte zich tot de professionelen uit de voedingstuinbouw. Tuinbouw Vlaanderen werd op 20 oktober officieel geopend door Vlaams minister-president Kris Peeters. Met 7000 professionele bezoekers spreken de organisatoren van de Mechelse Veilingen van een succes.

De organisatoren waren ook verheugd dat de Vlaamse overheid het belang van de vakbeurs onderkende. Op zaterdag 20 oktober bracht Vlaams minister-president Kris Peeters immers een bezoek aan de veiling om Tuinbouw Vlaanderen officieel te openen.

Op meer dan 9000 m² waren de meest toonaangevende bedrijven uit de voedingstuinbouw terug te vinden. Voor deze editie schreven meer dan 80 standhouders in, waarvan 20 bedrijven uit Nederland en Duitsland. De totale standoppervlakte steeg met 25% ten opzichte van de editie 2004.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.