Home

Achtergrond 1 reactie

Trein? Balen! Wat een gedoe!

Na zondag druk aan het typen geweest te zijn, begint de week weer van voren af aan. Maandag op tijd van bed, om de trein van half 8 te halen. Gelukkig had de trein geen vertraging of defecten.
Dat is ook wel eens anders geweest. 3 weken geleden had ik ook de trein van half 8, riepen ze om op het station: “Dames en heren, de trein uit Winschoten zal niet komen. De volgende trein komt om 8.01 uur.” Balen!

Vervolgens kwam de trein van 8.01 uur, maar die zat bom en bom vol! We mochten er niet meer bij.. Dus moest ik wachten tot de trein van half 9 kwam. Denk je dat je dan eindelijk goed zit, strandt die in Sappemeer! Balen, want toen hebben we daar tot 10 uur gestaan. Er werden bussen geregeld om naar Groningen te gaan. Om 11 uur eindelijk op school aan gekomen. Dus ben ik 4 uur onderweg geweest, terwijl ik er normaal 1 uur over doe.
Wat een gedoe!!!

Maandag avond, opnieuw achter de computer bezig met mijn opdrachten. Dinsdag rijles gehad, ging best goed. Mijn rijinstructeur stopt ermee, ik krijg volgende week hopelijk een andere.

Tegen vieren even een flinke wandeling gemaakt in het Midwolmerbos, tegenover ons. Even lekker uitwaaien, samen met mijn moeder en de honden. De een is een Labrador, Cachor, de ander een Patterdale, Terra.

Foto

Eén reactie

 • no-profile-image

  lieske nix en pieter koegler

  Bericht voor Lisa Boonman.
  Onderwerp: Patterdale

  Wij hebben 7 jaar geleden een hondje uit een Portugees asiel geadopteerd. Ze werd als niet traceerbare bastaard beschouwd.
  Zij is in september vorig jaar overleden aan een nieraandoening. We missen haar vreselijk. Ze was eerder een gezinslid dan een huisdier. Een schattige, dappere, kleine blije terrier-achtige. Jacht- en schoothond tegelijk.
  We denken dat ze een Patterdale geweest moet zijn of in elk geval een kruising daarmee.
  We zijn erg op zoek naar zo'n hondje.
  Kun je ons op weg helpen?
  Waar komt jouw kleine zwarte hondje vandaan? We zijn echt niet op zoek naar raszuiverheid of stambomen, maar wel
  naar een hondje zoals jouw kleine Terra.
  Als je ons op weg kunt helpen wil je ons dan mailen?
  Overigens een leuk verhaal over je. We wensen je in elk geval succes met wat je allemaal nog wilt.
  Vriendelijke groet!

Of registreer je om te kunnen reageren.