Home

Achtergrond 205 x bekeken 1 reactie

'Thijs, dit wordt je week niet'

Vanavond was het weer zover...de wekelijkse dartavond bij het plaatselijke stamcafé "De Mölnhöfte". De pijlen vlogen richting het bord met hetzelfde doel als bij de uitdaging: het scoren van punten!
Het geluk was aan onze zijde. We wonnen de wedstrijd met 5-4. Een puik resultaat voor de eerste maandag van de week.

Het is een avond om het afgelopen weekeinde te evalueren. Zijn er nog spannende of schokkende dingen gebeurd. Zo niet, dan word al snel vooruitgekeken naar het komende weekeinde om de ‘stapagenda’ door te nemen. Plezier staat deze avond voorop met een gezonde dosis fanatisme.
Menigeen was vanavond geìnteresseerd in mijn ‘uitdaging’ van deze week. Na een korte uitleg was al snel de conclusie getrokken; Thijs, dit wordt niet jouw week! Al bij het noemen van het woord aardappel keek een ieder eens diep in het glas om vervolgens de barvrouw te vragen om een rondje om het verdriet te verdrinken.

Tot op heden zie ik deze week nog rooskleurig tegemoet. De vragen weet ik nog enigszins, met gepaste hulp, te beantwoorden. Bij de vraag van morgen komt het er natuurlijk op aan...wie heeft een goed netwerk opgebouwd waarin je kan graven om een Amerikaanse akkerbouwer van Ierse afkomst te interviewen. Ik heb mijn bronnen reeds benaderd en hoop op een goede afloop.

Het voordeel van netwerken is dat je nu weer met mensen in aanraking komt die je maanden of zelfs jaren niet gesproken hebt. Even kort de stand van zaken toelichten om vervolgens snel de hamvraag aan de orde te stellen, want er is toch sprake van enige tijdsdruk.
Mocht een oplettende lezer een goed idee hebben, laat dit mij dan weten via een reactie op deze weblog onder het motto ‘groei door samenwerking’.

Ook deze week wordt er al weer volop gestemd. Stemmers...bedankt! De reacties zijn super!
Nu weer tijd voor het bed. Om 4 uur vannacht even op om te helpen met het afleveren van onze bull. Hij heeft een goede dienst bewezen voor ons bedrijf. Toch is er een tijd van komen en een tijd van gaan. Beter verliezen dan dat je hem nooit hebt gekend (Heilige Anthonius). Welterusten!

Eén reactie

 • no-profile-image

  GIJS

  hi tHIJS
  DE WERELD IS MAAR SMAL
  IK HEB JE BERICHT GEVONDEN OP INTERNET
  jE KENT HENK KREMERS NOG VAN CANADA.
  WE HEBBEN IN AYLMER GEWOOND
  i TALK YOU LATER
  GIJS

Of registreer je om te kunnen reageren.