Home

Achtergrond 183 x bekeken

Subsidie Natuurbeheer aanvragen vanaf 15 november

De provincies stellen het Programma Beheer 2008 open voor de Provinciale Subsidieregeling Agrarisch Natuurbeheer (PSAN) en de Provinciale Subsidieregeling natuurbeheer (PSN) van 15 november 2007 tot en met 14 januari 2008.

Sinds 1 januari 2007 is het Programma Beheer onderdeel van het Investeringsbudget Landelijk Gebied (ILG). De subsidieregelingen zijn daarmee provinciale regelingen geworden. De overheid spreekt daarom van de Provinciale Subsidieregeling Agrarisch Natuurbeheer en de Provinciale Subsidieregeling Natuurbeheer. Dienst Regelingen voert de regelingen uit.

Alle wijzigingen staan in de brochures en toelichtingen die vanaf 23 oktober beschikbaar zijn op de internetsites van de provincies en/of Het LNV-Loket. Ondernemers en particulieren die belangstelling hebben voor deze subsidie, kunnen hun aanvraag indienen bij Dienst Regelingen. Als zij nog geen aanvraagpakket hebben ontvangen, kunnen ze dit bij Het LNV-Loket aanvragen op telefoonnummer 0800 – 22 333 22.

Lees ook Zoekresultaten op Agrocount.nl met trefwoorden ‘agrarisch natuurbeheer’

Meer informatie Het LNV-Loket: zoekresultaat op trefwoord ‘subsidieregeling agrarisch natuurbeheer’

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.