Home

Achtergrond 9 reacties

Studenten en voedselveiligheid

Vanuit Zierikzee hierbij mijn eerste update voor de Uitdaging. Ik verblijf nu samen met oud klasgenoten van de HAS Larenstein in een vakantiepark. Het zijn bijna allemaal ook bedrijfsopvolgers. Omdat ik dit eerste weekend niet thuis ben, is het maken van de bedrijfsfoto’s nu onmogelijk. Daarom zal ik eerst de dinsdagvraag beantwoorden.

Als ik op dit moment om me heen kijk (in de vakantiebungalow) staat het slecht gesteld met de voedselveiligheid. Ik zit op een bank vol bierdoppen, kijk tegen een horizon van groene bierflessen aan en ruik de geur van aangebrande eieren...Heerlijk.

Gisteren overdag heb ik de part-time boer uitgehangen. Het is weer tijd om de machines weer winterklaar te maken en de hark was aan de beurt. Ook heb ik, samen met mijn vriendin, mijn zus en mijn pa, het erf geveegd. De herfst is aangebroken dit betekent bij ons een erf vol blad, kastanjes en eikels. Ik ben altijd weer blij als deze periode weer achter de rug is. Na een met 3-1 gewonnen volleybalwedstrijd ben ik gisteravond om 19.00 uur vertrokken richting Zierikzee.

Morgen heb ik een dag vrij genomen bij de Rabo om bij te komen van deze dagen en me bezig te houden met vraag 1 van deze week. Nu gaan we eerst met z'n allen pokeren. Deze gelegenheid grijp ik aan om met mijn leeftijdsgenoten eens te praten over hun gedachen over opvolging. Tevens ga ik de vraag over voedselveiligheid aan de orde stellen.

Mensen...tot de volgende weblog. Proost!

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Gertie van Aken

  Hoi Thys,
  Heel veel succes. Het filmpje zag er al gaaf uit. Groetjes, Cor en Gertie.

 • no-profile-image

  Ben Rankenberg

  Hallo Thijs, goed idee om hieraan mee te doen! Mooi filmpje.
  Ben benieuwd naar het vervolg. Het weekend moet wel erg inspirerend zijn geweest. Ook al is Larenstein, je oude school, uit de regio verhuisd naar het internationale Wageningen, we volgen je graag.
  Groeten,
  Ben Rankenberg - Van Hall Larenstein-Wageningen (voorheen 'Deventer').

 • no-profile-image

  Peter Hassink

  He Thijs, ik weet je zelfs hier te vinden! Succes ermee!

  Groeten Peter

 • no-profile-image

  Niels Somsen

  Thijzen, succes!!!

 • no-profile-image

  Frederique

  Hey broer van me!
  Na lang proberen kan ik dan ook eindelijk het filmpje bekijken.
  Veel succes!

 • no-profile-image

  Wendy

  Hey lieffie,

  Echt knap hoe je dit er ook maar weer zo allemaal "bij doet". Het ziet er echt supermooi uit en met de stemmen gaat het ook goed hè ;-)
  Ik ben hartstikke trots op je!

  Kus, je vriendinnetje

 • no-profile-image

  Max Hofhuis 6 jaar

  Thijs, ik stem op jou !!!!!!!!

 • no-profile-image

  Lac Klant & Bank

  Hoi Thijs,

  Wij wensen je heel veel suc6 met de uitdaging! Enne... als je wint, gebak hè!! Geluk in 'n tuk!

 • no-profile-image

  De meisjes van de derde en Gerard W., Rabobank te

  Hoi Thijs, voor ons ben je nu al de beste !! Zet hem op ondernemer !!

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.