Home

Achtergrond 449 x bekeken 2 reacties

Strontjaloers op boerenmeiden

De vakantie is weer voorbij, en dus weer veel leren op school. Om 7 uur op de fiets, half 8 met de trein. Dan met de bus de stad Groningen door. Van kwart voor 9 tot 12 uur staan we in de kapsalon op school. Daar moeten we mensen knippen, kleuren, permanenten en nog meer wat de klanten willen.

Gisteren knipte ik een man en vertelde hem dat ik meedeed aan De Boerderij Uitdaging. Hij stelde er veel vragen over. Hij zou, als hij thuis was, direct op de computer kijken en stemmen.

Vanaf 1 uur had ik theorie op school. We kregen de uitslagen van het examen dat we 8 weken eerder gemaakt hadden. Ik ben geslaagd voor het theorie-examen permanent en moet nu alleen nog het theorie-examen haar-verven doen.

Ik vroeg aan een vriendin of ze het filmpje al gezien had. De lerares kwam er tussen en vroeg wat dat allemaal inhield. Ik moest alles uitleggen en het filmpje aan mijn klasgenootjes laten zien.

Toen ik nog op de middelbare school zat schaamde ik me ervoor dat ik op een boerderij woonde, totdat er een meisje bij mij in de 3e klas kwam. Ze was strontjaloers op mij. Toen besefte ik dat het helemaal niet erg is om op een boerderij te wonen. Sindsdien wil ik dat overal wel vertellen. In de kapsalon vertel ik er ook vaak over. Zo heb je ineens een gesprek, en het is ook hartstikke leuk om te vertellen.

Gister moest ik tot half 6 naar school. Op dinsdag ben ik vrij en dan op woensdag weer een lange dag van kwart voor 9 tot half 8. Maar omdat de leraren morgen een vergadering hebben zijn we om 4 uur al vrij.

Vorige week heb ik mijn theorie gehaald voor het autorijbewijs. Morgen dan eindelijk rijles!

Laatste reacties

 • no-profile-image

  piet

  hallo,

  Wij willen even reageren op deze site.Wij willen graag stemmen op Lisa Boonman!

  groeten piet boonman en corry

 • no-profile-image

  jantina

  he lisa!! leuke foto's haha!!!!!!
  we stemmen op je hoor want jij moet winnen!!!!!!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.