Home

Achtergrond 1 reactie

Stevige boetes voor overtreding nieuwe gewasbeschermingswet

Telers die niet toegelaten gewasbeschermingsmiddelen gebruiken of die middelen verkeerd gebruiken, kunnen boetes krijgen die variëren van 300 tot 2500 euro per keer.

Eén reactie

  • no-profile-image

    ricardo

    kijkaan dat is nog eens optreden tegen ja wie eigenlijk? , de overheid met zijn voorlichtingdiensten anno 1946_1990 adviseerden boeren al die jaren zoveel mogelijk gebruikt te maken van diverse bestrijdingsmiddelen, hoe verontreinigend het ook was daar repte men niet over, als het maar produktieverhogend was. Komt nog bij dat de overheid toen opdrachten en licenties verschaften aan de industrie voor honderden zware bestrijdingsmiddelen, daar zullen wij de komende jaren nog veel last van krij gen in ons grondwater.Het is dus ook bijzonder laf te stellen dat deze generatie boeren_agrariers(anno 2007) de milieu verontreinigers zijn, deze heeft namelijk al plaats gevonden met als grootste verantwoordelijke , onze nederlandse overheid zelf!

Of registreer je om te kunnen reageren.