Home

Achtergrond 2 reacties

Sluwe mensen bij Boerderij

Voor opdracht 4 van deze week zijn de mensen van Boerderij erg sluw geweest.
Toen redacteur Jacco Keuper en cameraman Hans Prinsen op ons bedrijf waren, zeiden ze op het eind: 'we zijn bijna klaar, alleen nog even een foto van de werkbank. De andere deelnemers staan ook bij de werkbank, doe maar net of je iets aan het repareren bent.'

De bossenmaaier lag op de werkbank omdat de messen geslepen moesten worden. Dat is een echt kwarweitje voor mijn man Robert. 'Nee, die hoeft niet weg', zeiden ze nog. Ja ja. Ik zag een bezem staan, dus sla ik daar maar een spijker in, dat doe ik wel vaker. Maar nog had ik niks in de gaten, totdat ik opdracht 4 zie!

Ja, daar hadden ze me goed te pakken, maar ik kan daar de lol wel van inzien. Ik ben benieuwd hoe opgeruimd en overzichtelijk de andere werkbanken zijn ...

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Hein verhagen

  Ellen veel succes met de uitdaging en de groeten uit brabant.

 • no-profile-image

  jo scheepens

  hoi Ellen ,
  heel veel succes en heel veel greoten uit breugel

Of registreer je om te kunnen reageren.