Home

Achtergrond 148 x bekeken

Schotse boer verzet zich tegen miljardair

Een Schotse boer is uitgegroeid tot een ware volksheld omdat hij zich verzet tegen de miljardair Donald Trump.

De Amerikaan wil in de buurt van Aberdeen "de mooiste golfbaan van de wereld'' aanleggen en hij heeft daarvoor land van de landbouwer nodig.

Trump biedt een half miljoen euro voor de negen hectare. Maar de boer weigert. De landbouwer heet uitgerekend Forbes, zoals het Amerikaanse tijdschrift dat jaarlijks lijsten publiceert van de rijksten op aarde met Trump in de hoogste regionen.

De miljardair wil zo'n 800 miljoen euro uittrekken voor zijn luxueuze golfresort, meldden golfbladen. Behalve twee golfbanen komen er een vijfsterrenhotel van acht verdiepingen en bijna duizend vakantieappartementen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.