Home

Achtergrond

Relab den Haan heeft joint venture in Korea

Adviesburo en onderzoekslaboratorium Relab den Haan uit Den Hoorn is een joint venture aangegaan met een laboratorium en een toeleverancier in Korea.

De samenwerking heeft tot doel de Koreaanse en later ook omringende Aziatische markten te gaan bedienen. Het gaat om het Koreaanse laboratorium Mirae en toeleverancier Hana Seeds en Services. De joint venture heet Relab Mirae den Haan.

Bij de officiële start vorige week was de landbouwattachee van de Nederlandse Ambassade in Korea aanwezig. Relab Mirae heeft een nieuw kantoor en laboratorium in de plaats Suwon. Relab Mirae den Haan maakt ook gebruik van de acht overige vestigingen van Mirae door heel Korea.

De activiteiten van Relab Mirae den Haan zijn gelijk aan die van Relab den Haan in Nederland, te weten chemische analyse van water-, grond- en gewasmonsters en biologische detectie en determinatie van plantenziekten. Daarnaast wordt, net als in Nederland, een adviesburo opgezet en zullen trainingsactiviteiten tot het dienstenpakket gaan behoren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.