Home

Achtergrond 2 reacties

Purperreiger bedreigd door komst windmolens

Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Natuur en Milieu Overijssel vrezen voor de instandhouding van de purperreiger als rond nationaal park Weerribben-Wieden windmolens worden geplaatst.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  corrie

  Zou de natuurmonumenten nu eindelijk door hebben dat de vogels die in een gebied moeten zitten toch bij de boer gaan vreten omdat het daar gewoon lekkerder is?? Maar die zelfde boer kan fluiten naar vergoedingen van stront en onder gescheten stallen wie komt er op voor ons op ??? corrie

 • no-profile-image

  Grensboerke

  Wanneer gaan die Natuurorganisaties nou eens beseffen dat ze niet overal tegen moeten zijn. Het is te hopen dat het binnenkort afgelopen is met de Postcode Loterij en dergelijke sponsoren, zodat ze weer moeten nadenken voordat ze weer ergens tegen ageren.
  Stel ze maar gewoon een alternatief voor een kerncentrale op dezelfde plaats.

Of registreer je om te kunnen reageren.