Home

Achtergrond 260 x bekeken

Principeakkoord cao eiersector

De Sociale Commissie voor de Groothandel in Eieren en Eiproducten en de Eirpoductenindustrie hebben een principeakkoord bereikt over de cao 2007. De bonden stemmen het akkoord nu af met hun achterban en het is bedoeling dat het definitieve akkoord er over drie weken ligt.

De looptijd van de cao is van 1 januari 2007 tot en met 31 december 2007. De premie en premieverdeling van het pensioen en de 55+ regeling blijven gelijk aan 2006. De lonen gaan per 1 januari 2007 met 2,5 procent omhoog.

Daarnaast volgt er verder onderzoek naar de collectieve ziektekostenverzekering, een functiebeoordelingssysteem en een opleidingsplan op het gebeid van hygiëne en kwaliteit.

Meer informatie Website Algemene Nederlandse Vereniging van Eierhandelaren

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.