Home

Achtergrond 4 reacties

'Politiek moet kiezen tussen varkensflat of boerderij'

Varkensflats of boerderij. Om duidelijk te maken dat de samenleving via het burgerinitiatief Stop fout vlees vraagt om een politieke keuze, protesteerde Milieudefensie vanochtend voor het Tweede Kamergebouw tegen de bio-industrie.

Het ludieke protest, waarbij vrijwilligers (onder wie Georgina Verbaan) in een kooi van van een drie lagen tellende varkensflat zaten, vond plaats op de dag dat twaalf organisaties hun mening geven over het plan van Milieudefensie om de veehouderij milieu- en diervriendelijker te maken.

”We willen dat de dieren uit de hokken kunnen waar ze nu voor de bio-industrie in zitten gepropt en hopen dat ook sommige politici uit hun hok komen”, aldus initiatiefnemer Wouter van Eck.

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  tk

  Verbaan heeft ooit eens over de tsunami gezegd: Ruimt lekker op daar. Er zijn veel te veel mensen in dat gebied. Maar als het om dieren gaat wordt ze veel hypocrieter.

 • no-profile-image

  Leo Dorresteijn

  Verbaan zei zelfs ooit over Osama Bin Laden "Een lekker ding". Gisterenavond op tv: Ik stond in de playboy omdat ik geld nodig had. Blijkbaar gek genoeg om straks de hulp in te roepen van haar lekker ding om de varkensflats te slechten !!.

 • no-profile-image

  jan

  Dat lekker diertje zit daar inderdaad goed.

 • no-profile-image

  Leo Dorresteijn

  Die Verbaan zit daar goed !!

Of registreer je om te kunnen reageren.