Home

Achtergrond 254 x bekeken

Plan van aanpak

Dit is Lisa's antwoord op de woensdagvraag

1) Op alle voer-, vee-, bieten-, aardappels–, en mestauto`s en bij loonwerkers op de kippers en andere grote voertuigen moeten grote stickers op plakkaten komen. Al deze vervoermiddelen komen op boerenerven, en brengen de boodschap goed over:

Die zijn goed zichtbaar en leesbaar, met de tekst:

Ik Rij Langzaam En Voorzichtig Op Een Boeren Erf !


2) Daarna zou ik de media inschakelen. De aftrap van de campagne in Boerderij of op Boerderij.nl. Die redactie bel ik zelfs wel. Ik zou ze vragen om alles op papier te zetten en foto's te maken van bestickerde tractoren, aanhangers en vrachtwagens. Via Boerderij/Boerderij.nl bereik je namelijk het gros van de boeren, en zeker die met de grote machines.
De dag voor Boerderij uitkomt zou ik aan de bel trekken in de landelijke en regionale pers. Dan krijgen de boeren dinsdags de boodschap van alle kanten.

Of registreer je om te kunnen reageren.