Home

Achtergrond 396 x bekeken

Oud-Hobaho-directeur Blauw begint eigen bedrijf

Oud-directeur Jaap Blauw van Hobaho start met een eigen dienstverlenend bedrijf dat zich richt de financiële en administratieve afhandeling van transacties in bloembollen en vaste planten.

De doelgroep van Fa-certe zijn kwekers, exporteurs, veredelaars en broeiers. Ook biedt het in Hillegom gevestigde bedrijf haar diensten aan zelfstandige commissionairs aan. Wanneer Fa-certe officieel van start gaat, wordt binnen enkele weken bekend gemaakt.

Jaap Blauw was negen jaar algemeen directeur van Hobaho. Hij vertrok bij het in- en verkoopbureau toen afgelopen augustus duidelijk werd dat Bloemenveiling Aalsmeer de bemiddelaar aan concurrent CNB wilde verkopen. Ook twee andere voormalige MT-leden van Hobaho zijn bij Fa-certe betrokken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.