Home

Achtergrond

Opvolgers zijn nog te jong

Allereerst wil ik al mijn stemmers bedanken. Ook is het erg leuk om de reacties van sommige mensen te mogen ontvangen. Super! Two thumbs up ;-) .

Inmiddels ben ik weer helemaal bijgekomen van het weekendje in Zierikzee.
Vandaag stond er weer een ‘normale’ werkdag op het programma. Na de ochtendmelking snel het strop weer voor en op naar de Rabo. Het werk had zich daar weer aardig opgestapeld door mijn afwezigheid van maandag en de afwezigheid van mijn directe collega (wegens de geboorte van zijn dochter). Kortom een dag van telefoontjes plegen en zaken afhandelen.

Na de avondmelking op kraamvisite geweest bij mijn collega. Voor hem een tweede dochter. We spraken nog wel even kort over de opvolging van hun bedrijf, maar dit werd al snel van tafel geveegd vanwege de leeftijd van beide dochters (0 en 3 jaar).

Bij thuiskomst lag er een kattenbelletje klaar van mijn vader. Ik citeer: "Thijs, kijk even in de jongveestal. Koe 8 heeft een stierkalf gekregen en koe 22 heb ik eruit gezet".
Na een kijkje in de jongveestal had ik al snel de diagnose gesteld om eerst de opdracht van vandaag af te ronden om vervolgens terug te keren bij koe 22 en haar te verlossen van de jonge vrucht. M'n vriendin is een welkome hand op dit tijdstip. Des te eerder kunnen we aan de welverdiende nachtrust beginnen.
Dus nu maar snel richting ‘de toekomst’....

Of registreer je om te kunnen reageren.