Home

Achtergrond 156 x bekeken

Opening eerste Total Fresh Point

Vandaag is het eerste Total Fresh Point in Utrecht geopend.

Dit keurmerk staat voor een fris en schoon toilet. In totaal zijn er vijftien 'frisse punten' in Utrecht, Maastricht en Den Haag. De Total Fresh Points zijn te vinden in het centrum van de verschillende steden en herkenbaar aan het keurmerk op de voordeur.

Een schoon toilet vinden in drukke binnensteden blijkt een opgave. Uit jaarlijks onderzoek van het vakblad Service Management naar de hygiëne in openbare toiletten blijkt dat gemiddeld maar een op de drie openbare toiletten schoon is.

Marco Von Schükkmann, assistent-bedrijfsleider van Total Fresh Point in restaurant Zussen in Utrecht wil graag het goede voorbeeld geven. "Hygiëne is het visitekaartje van je café of restaurant. Ook al is het eten fantastisch en de bediening uitstekend, een verzorgd toilet maakt een goede service pas echt compleet en dat onthouden gasten.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.