Home

Achtergrond 232 x bekeken

Online markplaats bedrijfstoeslagrechten gelanceerd

NVM Landelijk & Agrarisch Vastgoed heeft een gratis online marktplaats gelanceerd voor de handel van toeslagrechten in de agrarische sector. Hier kunnen aanbieders en potentiële kopers elkaar vinden en rechtstreeks een overeenkomst sluiten.

Aanbieders van toeslagrechten plaatsen zelf hun advertentie en kunnen deze ook actueel houden. Hiervoor moet hij zich wel eerst registreren. Zodra een koper reageert en de aanbieder een bevestiging stuurt dat hij in onderhandeling wil, is het aanbod niet meer beschikbaar.

De toeslagrechten zijn dan echter nog niet van eigenaar verwisseld. Hiervoor moeten de partijen zelf met elkaar om de tafel. De betaling en de overdracht van de toeslagrechten bij de Dienst Regelingen moeten de partijen ook zelf regelen.

Meer informatie Toeslagrechten marktplaats
Lees ook Online marktplaats voor toeslagrechten gelanceerd

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.