Home

Achtergrond 205 x bekeken

Omzet Super de Boer stijgt licht

De omzet van supermarktketen Super de Boer is de eerste drie kwartalen gestegen met 3,5 procent tot 1,4 miljard euro.

De stijging is gerealiseerd met 26 filialen minder, aldus Laurus. Het derde kwartaal nam de omzettoename licht af tot 2 procent. Deze ontwikkeling sluit volgens het Amesfoortse concern aan bij de zwakke zomerperiode die de resultaten in de gehele levensmiddelenbranche negatief beïnvloedde. Het bedrijf doet geen uitspraken over de prestaties van specifieke productgroepen.

Volgens directievoorzitter Jan Brouwer van Laurus is de 'enorme' reorganisatie van Laurus nagenoeg afgerond. "We kunnen ons nu volledig richten op het verder verbeteren van de concurrentiekracht van Super de Boer." Hij verwacht de omzetdoelstellingen voor dit jaar te realiseren.

Of registreer je om te kunnen reageren.