Home

Achtergrond

Nieuwe voorzitter Greenport Boomteelt Nederland

Burgemeester Coos Rijsdijk van Boskoop is de nieuwe voorzitter van de Greenport Boomteelt Nederland.

Rijsdijk volgt Andries Heidema op, de oud-burgemeester van Neder-Betuwe die in juli naar Deventer vertrok.

De Greenport Boomteelt Nederland is de overkoepelende stichting van de vijf boomteeltregio's, Boskoop, Zundert, Opheusden, Haaren en Horst aan de Maas. Rijsdijk stond vorig jaar aan de wieg van de oprichting van de Greenport Boomteelt Nederland. Volgens de burgemeester van Boskoop zijn verbindingen tussen de boomteeltregio's onderling onontbeerlijk om als sector uit te kunnen groeien tot een internationaal boomteelcluster.

Rijsdijk was tot voor kort voorzitter van de stuurgroep Greenport Regio Boskoop. Inmiddels is de stuurgroep opgeheven en is de stichting Greenport Regio Boskoop officieel van start gegaan. De eerste vergadering van de stichting vindt vanavond plaats. Ook zal dan een voorzitter worden gekozen. Burgemeester Rijsdijk blijft de stichting van advies voorzien.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.