Home

Achtergrond

Minicamping Zoutelande boerencamping van het jaar

Minicamping De Visser uit het Zeeuwse Zoutelande heeft de titel Boerencamping van het Jaar gewonnen.

Dat maakte boer Hans van Boheemen, bekend van boer Zoekt Vrouw, bekend op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

De verkiezing is een initiatief van de Vereniging Kampeerboeren, de VeKaBo. De organisatie telt 1040 leden met kleinschalige campings en logeerbedrijven. In elk van de 6 VeKaBo-regio's hebben gasten de kans gekregen de campings te nomineren, waarna een jury de keuze maakte.

De VeKaBo probeert met de verkiezing boeren bewuster te maken van het belang van kwaliteit. De minicamping van Adrie en Joyce bestaat al 30 jaar en geldt als 1 van de oudsten van Walcheren. De focus ligt op kwaliteit. Sinds dit jaar biedt de camping zelfs overal draadloos internet aan.

Of registreer je om te kunnen reageren.