Home

Achtergrond 194 x bekeken

Koe laat zich niet vangen voor Herman den Blijker

Wat als een feestelijke aankleding moest dienen, werd een drama voor drie gasten op de boekpresentatie van het nieuwe kookboek van Herman den Blijker in Rotterdam.

Zij werden bedolven onder een koe van meer dan 700 kilo. Daarbij raakte een dame gewond aan een van haar vingers. Deze moest worden rechtgezet. De andere twee kwamen met de schrik vrij, van wie er een haar jasje totaal werd verscheurd door het ongeluk.

De koe kwam de passage Het Westelijk Handelsgebied aan de Van Vollenhovenstraat in om rustig voor de deur wat stro te grazen. Dat zinde de koe blijkbaar niet waardoor de viervoeter losbrak en in zijn korte ontsnapping drie mensen meenam. Uiteindelijk kon het feestje zonder al te veel problemen gewoon doorgaan, maar is de koe naar zijn afkoelingsperiode weer snel weggebracht.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.