Home

Achtergrond 299 x bekeken 3 reacties

Het Twentse Ros weer in galop

De kop van deze weblog zal bij velen verbazing opwekken. De titel komt voort uit een grote passie van mij: FC Twente.
Sinds jaar en dag supporter van deze club uit Enschede. Vorig jaar heb ik een seizoenskaart weten te bemachtigen in de harde kern van het stadion: Vak P.
Gisteravond ben ik met een aantal klanten van de Rabobank naar de wedstrijd FC Twente - Feyenoord geweest. Elk jaar een terugkerend evenement wat onze klanten erg waarderen. Het stadion was uitverkocht en de sfeer was uitstekend. Vanaf de eerste minuut wist Twente pressie voetbal te spelen, wat al snel leidde tot een doelpunt van N'kufo(lé). Na een kwartier te hebben gevoetbald in de tweede helft was er wederom een voorzet van Luke Wilkshire die voortreffelijk met het hoofd werd afgerond door Stijn Huysegems. Na 92 minuten stond de 2-0 nog steeds op het scorebord oftewel FC Twente is na een reeks tegenslagen de goede weg weer ingeslagen: "Het Twentse Ros is weer in galop"!

Voor de voetbalwedstrijd was er ook al een overwinning met mijn eigen volleybalteam. Door de 3-1 overwinning op Holyoke hebben we de koppositie gepakt.
Toch moest ik gisteren ook twee nederlagen (lees: tegenslagen) incasseren.
Allereerst dacht ik met frisse moed te beginnen aan de tweede week van de uitdaging. Toen ik gistermorgen na de ochtendmelking echter de vragen las was mijn positieve stemming al snel ten einde....phytophthora, oösporen en spuitschema's zijn termen waarmee ik als melkvee-, varkenshouder en bankemployee niet dagelijks mee te maken heb. Dit beloofd een leuke week te worden voor onze akkerbouwers Lisa en Paul.
De tweede tegenslag kreeg ik gisteren per sms binnen terwijl ik op de tribune zat te genieten van een goede pot voetbal. De koppositie bij de Uitdaging was overgenomen door Ellen.

Ook als opvolger en ondernemer heb je te maken met overwinningen en nederlagen. De mate hoe je hiermee weet om te gaan bepaalt in hoeverre je slaagt als ondernemer. Leer van de 'nederlagen' en profiteer (lees: geniet) van de overwinningen!

Ik ruik de lucht van de frituurpan. De phytophthora-vrije patat zal me goed smaken. Eet smakelijk en iedereen nog een goede zondag toegewenst!

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Arno, Karin en Max Hofhuis

  Ha die Thijs! Ontzettend veel succes met de UITDAGING van deze week !. We duimen voor je. (en stemmen natuurlijk ook).

 • no-profile-image

  gertie

  Succes deze week en jij vind de oplossingen wel hoor,SUCCES,groetjes.

 • no-profile-image

  Jos, Chantal + kids Nijhuis.

  Hey Thijs ! Onze stem heb je weer te pakken. Heel veel succes met de UITDAGING van deze week. Je weet het he ... Ik zit altijd achter je op de (Rabo)bank.

Of registreer je om te kunnen reageren.