Home

Achtergrond 301 x bekeken 1 reactie

Halloween-paprika's van The Greenery

The Greenery levert vanaf deze week tot en met 31 oktober halloween-paprika’s aan een aantal Sainsbury’s winkels in Engeland.

De“Spooky Halloween Peppers” zijn tot en met Halloween exclusief te verkrijgen in de Sainsbury’s winkels. De “Spooky Halloween Peppers” bestaan uit een zwarte en een oranje paprika. Zij worden aangeboden in een versierde flow-pack verpakking.

In die verpakking zitten naast de paprika’s enkele patroontjes waarmee consumenten spookachtige gezichten uit de paprika’s kunnen snijden. Zo vormen deze paprika’s een leuk alternatief voor de alom bekende pompoenen, stelt de afzetorganisatie.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    rowwwenheeze

    je moet er maar opkomen

    forza rulchester united

Of registreer je om te kunnen reageren.