Home

Achtergrond 3 reacties

Groningen ziet niets in grootschalige veehouderij

Gedeputeerde Staten (GS) van de provincie Groningen willen een verbod op nieuwe, grootschalige intensieve veehouderijen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Liny

  De meeste mensen denken hun voedselprobleem te hebben opgelost door het kopen van voedsel in de supermarkt en hun mestprobleem hebben ze opgelost met het doorspoelen van de w.c. Maar ze diervriendelijk en milieuvriendelijk, kom daar niet aan, want dan trap je ze op de tenen

 • no-profile-image

  v.Lankveld

  Wel vlees,melk erc. consumeren maar niet hier geproduceerd mogen worden,stelletje hypochrieten!Jaag alles maar weg hier, de landbouw is al bijna het land uitgejaagd,de kennisindustrie is al jaren weggeplaagd,we zijn nog lekker een dom doorvoerlandje voor de rest van Europa.

 • no-profile-image

  Elisabeth

  Op het eiland Voorne worden de tuinders weggepest door de burgers,maar ze hebben wel allemaal een bloemen tuin,en zelf zitten ze ook achter glas, maar ze weten niet waar de sla, tomaten enz vandaan komen. Zééér HYPROCRIET.

Of registreer je om te kunnen reageren.