Home

Achtergrond 203 x bekeken

Fronthef stuurt mee

Geen stroken gras meer die blijven staan bij gebruik van een maaier in de fronthef. Dat is een van de voordelen van de nieuwe LHLINK fronthef van Valtra.

Deze draait mee met de uitslag van de voorwielen van de trekker. Gevolg is dat de machine altijd de in de juiste positie werkt. Natuurlijk geldt dit ook voor werkzaamheden met andere machines in de fronthef.

LHLINK bevat twee onafhankelijk van elkaar werkende hefcilinders op de hefstangen. Hierdoor is in de eerste plaats het aankoppelen van een werktuig gemakkelijker. Er zijn vier manieren om het systeem te gebruiken. Daardoor is het optimaal inzetbaar.

Valtra introduceert LHLINK tijdens de komende Agritechnica. Daar ontvangt de Finse trekkerbouwer van de beursorganisatie ook een zilveren medaille voor dit systeem.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.