Home

Achtergrond

ForFarmers komt met innovatiefonds

Mengvoercoöperatie ForFarmers in Lochem heeft een innovatiefonds Farmers for Farmers opgericht.

Het fonds is speciaal bedoeld om praktische innovaties verder uit te werken en bereikbaar te maken voor zoveel mogelijk boeren. Het fonds wil innovaties steunen die rechtstreeks van het boerenerf af komen.

ForFarmers roept alle boeren in Nederland (ook niet leden van ForFarmers) op zich te melden als sympathisant voor het fonds. ForFarmers stort in eerste instantie een bedrag van maximaal 20.000 euro in het fonds. In 2008 zullen vier innovatie-ideeën vanuit het fonds worden ondersteund.

Ideeën voor innovaties kunnen tot en met 31 december worden aangemeld via www.forfarmers.eu. In januari zal een jury, minimaal bestaand uit een boer en een wetenschapper zich buigen over de inzendingen en vier ideeen uitkiezen die voor ondersteuning in aanmerking komen.

Of registreer je om te kunnen reageren.