Home

Achtergrond 215 x bekeken 5 reacties

Einde boerencampings

De boerderijcamping sterft uit. Plattelandstoerisme is steeds minder een kwestie van neventak, maar verworden tot een hoofdberoep waarbij het agrarische bedrijf tot bijzaak is geworden. Dat leidt tot een aanpassing van de ondernemers die in deze markt zijn gesprongen.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Jan Tiggeloven

  Het kleinschalig kamperen moet een bandbreedte krijgen van 5-15 conform huidige regels en 25-40 waarbij de ondernemer extra prestaties levert in de vorm van natuuraanleg, landschapsonderhoud, onderhoud of aanleg wandelroute ect.

 • no-profile-image

  Maria

  En weer gaat er iets goeds en leuks verdwijnen.... Wij vonden (en vinden) het kamperen (écht kamperen !) bij de boer heerlijk rustig en niet zo commercieel.......
  Wij zoeken ons heil nu vaak in Frankrijk, met name in de Morvan : Prachtige natuur, véél ruimte, schone lucht en zéér eenvoudig : "Camping Fermette"
  (Langs de D17 in het zuiden van de Morvan vindt U er verschillende.....van Nederlandse (ex)-boeren...!!!)
  Aanbevelingswaardig!!!!!! M.

 • no-profile-image

  janny

  bijna geen *boeren*camping is veehouder meer ,wat betreft melkvee/jongvee. dat vind ik toch wel een gemiste kans voor de stadse recreant.

 • no-profile-image

  Margriet Engel

  Heel erg jammer!!!! Wij hebben pas 2 jaar geleden ontdekt hoe heerlijk, gezellig en bij wat voor verschillende bedrijven men kan staan! Jammer als dat zou moeten verdwijnen.

 • no-profile-image

  piet.koetsier

  Wat mij betreft hoeft het niet zo commercieel te worden.als ik nu al op vele velden tegelplateau's aantref ten behoefte van meer comfort schiet het mijnsinziens al een beetje teveel door, ook overal stroom op elke kampeer plek.Ik vind het te veel doorschieten.Wij die vaak bij de boer en tuinders hebben vertoefd, zoeken nu ons heil op de natuurcampings van staatsbosbeheer,maar voor hoelang? Lang leve de commercie. P.koetsier

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.