Home

Achtergrond 277 x bekeken 1 reactie

Een nog grotere uitdaging

Een paar keer per week een weblog schrijven is heel wat anders dan m’n dagelijks werk thuis, in en rond de boerderij.
Toen 2 weken geleden Boerderij belde dat ze nog een deelnemer zochten voor De Uitdaging, en of dat wat voor mij was, dacht ik eerst dat het een grapje was. Wie verwacht nou Marcel Henst, de hoofdredacteur van Boerderij, aan de telefoon. Toen hij me overtuigd had, dat het geen grap was, en de bedoeling van De Uitdaging uitlegde, moest ik eerst even nadenken. Acht weken lang, elke week 5 uitdagingen, dat is immers nogal wat. En als je dan ook niet weet wat dat inhoudt die uitdagingen...
Maar na kort beraadt met de achterban (man Robert, vader en moeder) dacht ik ‘ach waarom eigenlijk ook niet. Eigenlijk is het wel een leuke test voor mezelf’.

En toen ik ja had gezegd , kwam HET !! Oh, dan komen volgende week een journalist en cameraman een filmpje maken over jou en je omgeving. OEPS, waarom heb ik nou toegezegd? Maar na de nodige bibbers werd het een leuke middag, en het resultaat kunnen jullie nu allemaal zien!

Ach, wel leuk voor het nageslacht .... Ik ben nu namelijk 19 weken zwanger, en hoop in maart volgend jaar moeder te worden. Dus een grotere uitdaging kan ik me niet voorstellen!

Ik wens de andere 5 deelnemers ook veel succes en uitdagingen toe. Het zullen nog 8 leuke weken worden.

Foto

Eén reactie

 • no-profile-image

  Anke van der Aalst

  hoi Ellen,
  Wat leuk om eens wat van je te horen op deze niet gebruikelijke manier, ik zag je al 2 jaar niet meer op het feest bij boerenbond Deurne en dacht die Ellen kan goed verhuist zijn.
  Proficiat met je zwangerscap trouwens. Een hele stap die jullie gemaakt hebben en zeker ook voor je vader en moeder om zover weg te gaan wonen.
  Succes met de uitdaging en ik ga het zeker volgen via de site.
  Misschien nog eens tot ziens,

  groetjes Anke van der Aalst- van de Ven

Of registreer je om te kunnen reageren.