Home

Achtergrond 226 x bekeken

E-learning: ‘Land-, Tuin-, Bosbouw en de fiscus’

De nieuwe cursus ‘Land-, Tuin-, Bosbouw en de fiscus’ is op Agrocount.nl te volgen in de vorm van E-learning. Het is de tweede E-learningmodule naast ‘Fiscaal Agrarische Recht en de onroerend zaak’. De deelnemer volgt de cursus(sen) via de website, op de eigen pc, op het moment dat het hem of haar uitkomt en in eigen tempo.

Deze cursussen zijn bedoeld voor Agro-fiscalisten, accountants, (kandidaat)notarissen, rentmeesters, makelaars en medewerkers van banken. Na het bestuderen kunnen de cursisten een afsluitende toets afleggen. Bij voldoende resultaat komen zij dan in aanmerking voor Permanente Educatie punten van hun vakorganisaties. Als bewijs van op peil gehouden vakbekwaamheid moeten beoefenaren van genoemde beroepen een minimun aantal van deze punten behalen.

Lees ook Welkom bij de cursussen van Agrocount.nl E-learning

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.