Home

Achtergrond 1 reactie

De keten in beeld

De aardappelketen gaat van teler tot de consument. Alle schakels zijn fascinerend.

Als je phytophthora de baas blijft, oogst je aan het eind van het groeiseizoen je aardappelen van een gezond gewas. Daarmee is het proces van de aardappelketen een flink stuk op gang, maar nog lang niet af. Het product wordt immers nog opgeslagen, gesorteerd, verhandeld, verwerkt, getransporteerd, verpakt, geëxporteerd, in de winkel gelegd, opgegeten enzovoort.

Opdracht: breng het onderdeel van de keten in beeld dat je zelf het meest fascinerend vindt (mag een bestaande foto zijn); leg uit waarom je dit beeld kiest. Voor deze opdracht mogen niet-aardappeltelers de keten van hun eigen product als uitgangspunt nemen.

Foto

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    ALBERT DIENDER

    Laat deze ambiTieuze meid winnen want met haar toekomst in de planning kan ze het dan wel waar maken. Ik wens haar dan ook heel veel succes toe, we blijven haar gewoon volgen en steunen.
    SUCCES MEID EN ZET HEM OP TOI TOI TOI

Of registreer je om te kunnen reageren.