Home

Achtergrond 332 x bekeken

Coppens introduceert nieuwe voerlijn

Mengvoerfabrikant Coppens diervoeding presenteert volgende week een nieuwe voerlijn op de Landbouwvakbeurs in Den Bosch.

Met het nieuwe voer richt het bedrijf zich vooral op de (darm)gezondheid van varkens en pluimvee. Door het verdwijnen van de antimicrobiële groeibevorderaars uit het varkens- en pluimveevoer sinds 1 januari 2006, nemen de maag-darmproblemen bij sommige veehouders toe volgens Ad Kemps, commercieel directeur van Coppens diervoeding.

"Door te variëren met de deeltjesgrootte van onze grondstoffen in onze fabriek in Helmond werken de maagsappen beter en neemt de darmgezondheid toe. Dat bevordert de technische en financiële resultaten en de kwaliteit van de producten van de dieren", legt Kemps uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.