Home

Achtergrond 208 x bekeken 1 reactie

Blokkade nieuwe WKK-installaties Westland

Coöperatie WKK Glastuinbouw gaat op korte termijn actie ondernemen om zo snel mogelijk weer nieuwe WKK-installaties te kunnen plaatsen, die aan het openbare net elektriciteit kunnen terugleveren.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    henk.vd.meer@hccnet.nl

    Ga er maar van uit dat dit probleem zich niet beperkt tot het Westland, maar in feite geldt voor de gehele randstad. Ik kan me een spreekbeurt van Geert Mak (ja die!) voor VNO-NCW herinneren waarin hij schetste dat dit probleem voor de ontwikkeling van randstad wel eens groter zou kunnen worden dan de meer sexy onderwerpen als wegen en treinverbindingen. Voor de juistheid van mijn herinneringsvermogen verwijs ik naar de heer Mak.

Of registreer je om te kunnen reageren.