Home

Achtergrond 228 x bekeken

Bewuster van gif dan met gereedschap

Dit is Hannekes antwoord op de donderdagvraag

Ook bij onze werkbank is een foto gemaakt. Alleen in mijn geval was het nog erger dan bij Ellen van de Ven. Ze zeiden niet dat ik het niet hoefde op te ruimen. Ze vroegen me zelfs of ik er nog wat extra gereedschapskisten op wilde zetten, zodat het leek alsof ik druk aan het werk was…! Echte

Simpele indeling

We zijn ongeveer één uur per week bezig bij de werkbank. De indeling is simpel maar niet speciaal. Vooraan zie je een ‘houder’ , of hoe je zo’n ding ook maar noemt. Deze gebruiken we veel, voor als er bijvoorbeeld hokinrichting gelast moet worden.
Achterin is een boormachine te zien, deze gebruiken we niet zo heel vaak. De ‘aan’-knop is wel beveiligd, je kunt het toestel dus niet per ongeluk aanzetten.

In de gereedschapkist die je op de werkbank ziet staan, zitten veel spullen. Voornamelijk tangen en sleutels. Die gebruiken we veel om naalden van de spuiten te halen en om nippels los te draaien.

Achterin in de blauwe kasten ligt materiaal om waterleidingen te repareren. Ook de grotere machine’s zoals een cirkelzaag liggen daar opgeborgen.
Ook spijkers en schroefjes zijn overzichtelijk en veilig opgeborgen in bakjes.

Gif belangrijker dan de werkbank

Ook al hebben wij niet veel aan gereedschap, alles is in ieder geval veilig opgeborgen. De tangen en sleutels zouden alleen wat overzichtelijk geplaatst kunnen worden, door ze bijvoorbeeld aan een bord te hangen.

Qua veiligheid vinden wij het belangrijker dat de reinigingsspullen en het vergif voor ongediertebestrijding goed opgeborgen staan. De meeste spullen staan dan ook in een afgesloten kast. En wanneer we met deze spullen werken gebruiken we altijd een stofkapje en handschoenen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.