Home

Achtergrond

Banden Valstar en VDN verbroken

Met ingang van het komende afzetseizoen zijn de banden tussen telersvereniging Vers Direct Nederland (VDN) en handelsbedrijf Valstar definitief verbroken.

Met het uittreden in 2006 van Valstar uit VDN is een aantal VDN-telers dit seizoen product blijven leveren aan Valstar. Dat contract eindigt op 31 december, laat VDN weten. Daarmee is Valstar ontvlochten uit de afzetorganisatie. Volgens VDN zullen dit jaar geen telers de stap maken naar Valstar. Vorig jaar ging een beperkt aantal telers mee met Valstar, stelt VDN.

VDN maakte bekend dat recent drie telers hebben uitgetekend. De afzetorganisatie verwacht te groeien doordat het meer nieuwe leden krijgt en bestaande telers uitbreiden. Daarmee krijgt VDN bijna de omvang die het had met Valstar, stelt de afzetorganisatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.