Home

Achtergrond 248 x bekeken

Actualisering besluit omzetbelasting

De staatssecretaris van Financiën heeft het besluit omzetbelasting geüpdatet. Het gaat om een actualisering en samenvoeging van het besluit van 1 februari 1994 nr. VB 93/3553 (Voorschrift Tabel I) en andere besluiten over het verlaagde tarief. Glastuinders mogen de berekening van privégebruik van gas voor de omzetbelasting niet meer overnemen uit die voor de energiebelasting. Daarvoor is de betreffende ‘goedkeuring’ namelijk ingetrokken.

Het besluit noemt verder een groot aantal producten en diensten, de tabel betreffende het verlaagde tarief, regelingen rond import, samengestelde prestaties en bijzondere situaties. De staatssecretaris gaat hier niet specifiek in op agrarische onderwerpen.

Lees ook Energiebelasting glastuinbouw

Lees ook Prinsjesdag 2007 in perspectief

Meer informatie Besluit omzetbelasting. Tabel I, nr. CPP07-536M van 27 september 2007, Stcr.nr. 195

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.