Home

Achtergrond 435 x bekeken 2 reacties

32 jaar eersteklas melk

Wij leveren melk en vlees. Om melk en vlees te MOGEN leveren moet je de Qarant certificering hebben en IKB-waardig zijn. In die twee systemen staan tal van regels waar je aan moet voldoen zodat je een hoogwaardig, eersteklas voedingsmiddel produceert.

Ons melkveebedrijf levert al 32 jaar aaneengesloten eerste klas melk en is dus zeker Qarant en IKB waardig. Dat is het gevolg van consequent en netjes werken, te zorgen voor een goede administratie van medicijnen en wachttijden en niet te vergeten: bij de les blijven tijdens het melken.

Het is ook voor ons als agrariers een taak eersteklas voedingsmiddelen te produceren en het vertrouwen van de consument niet te beschadigen en waardig te zijn. We moeten de consumenten zeker niet het gevoel geven dat alles wat van ver (buiten Nederland) komt, beter is. Hij moet juist weten dat we het beste produceren!

Verder is het ook zeker de taak van de verwerkende industrie om op een verantwoorde manier met onze producten om te gaan. Je hoort nog te vaak dat er producten uit de schappen gehaald moeten worden. En ik zou maar wat graag zien dat de verwerkende industrie in hun reclames en op verpakkingen uitdraagt dat er juist heel veel essentiele voedingsstoffen in vlees en melk zitten. Stoffen die je niet mag missen in je dagelijks voedingspatroon (de schijf van 5 ).

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  wim

  proficiat met je prestatie
  maar ik had t ook niet anders van jouw verwacht
  gr wim

 • no-profile-image

  Mart & stien v Ittersum

  Fantastich,hartelijk gefeliciteerd en vooral je ouders .Ga zo door maar besef
  wel dat er een keer een eind aan komt
  Maar dit hebben jullie in ieder geval !

  vr groet Mart& Stien v Ittersum

Of registreer je om te kunnen reageren.