Home

Achtergrond

Subsidie voor innovatie en stimulering biologische landbouw

Er is een half miljoen euro beschikbaar voor demonstratie- en kennisoverdrachten in de biologische landbouw. Dat heeft het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit bekend gemaakt.

Een project dat de aankoop van biologische producten stimuleert of de innovatieve kracht van de biologische landbouw versterkt komt hiervoor in aanmerking. Een aanvraag hiervoor moet tussen 3 oktober en 30 november 2006 bij Dienst Regelingen (DR) worden ingediend. Een onafhankelijke beoordelingscommissie bekijkt vervolgens alle aanvragen en rangschikt deze.

Biologische boeren die twijfelen of hun projectidee in aanmerking komt voor de subsidieregeling, kunnen advies krijgen van DR. Ze moeten hun plannen dan zo volledig mogelijk op een A4tje zetten en mailen naar demo@minlnv.nl. Er wordt vervolgens contact met de aanvrager opgenomen.

Meer informatie Website LNV-Loket

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.