Home

Achtergrond

Perceelsgegevens op internet

Agrarisch ondernemers kunnen hun perceelsgegevens vanaf september raadplegen en wijzigen via een vernieuwde internetdienst van de Dienst Regelingen (DR).

Tot die tijd verloopt het uitwisselen van de perceelsgegevens gewoon via het LNV-loket. Op Internet staan de kaarten met gegevens over zand- en lössgronden. De voor Minas benodigde gegevens zijn dus beschikbaar. Nadat de vernieuwe toepassing was getest, bleek dat de ingevoerde perceelsgegevens nu nog niet in alle gevallen correct in het scherm worden getoont. Hierdoor worden soms bij een agrariër de verkeerde percelen getoond.

Gezien het grote belang van een correcte weergave voor de ondernemer, heeft DR besloten extra tijd te nemen om dit zorgvuldig op te lossen. IDienst Regelingen heeft toegezegd dat de toepassing in september zal werken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.