Home

Achtergrond

Berekenen toeslag nationale reserve

Boeren die hebben geïnvesteerd in grond, dieren, stallen, premierechten of leveringsrechten zetmeelaardappelen, dat bij Dienst Regelingen hebben aangegeven en hebben kunnen gebruiken voor subsidie, kunnen op de site van het LNV-Loket de toeslag uit de nationale reserve berekenen.

Niet het totale investeringsbedrag is belangrijk, maar het effect van de investering in subsidies en premies. Daarnaast is het verschil hiervan tussen het gemiddelde bedrag uit de referentieperiode en het bedrag uit het effectjaar van belang.

Dienst Regeling voert drie afzonderlijke berekeningen uit. Uit alle berekeningen komt een bedrag. Dit bedrag wordt vervolgens verminderd met 500, de drempel van de nationale reserve. Het laagste bedrag wordt doorberekend voor toeslag uit de nationale reserve.

Meer informatie Bekendmaking op site LNV-Loket

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.