Home

Achtergrond

Bezwaar maken tegen toekenning toeslagrechten: Bezwaarassistent

Tussen 15 mei en 15 augustus ontvangt iedereen een besluit waarin de toeslagrechten worden toegekend. Indien dit niet correct is kan een bezwaarschrift worden ingediend. Dienst Regelingen heeft als hulpmiddels de bezwaarassistent ontwikkeld.

Deze bezwaarassistent helpt bij het opstellen van een bezwaarschrift. Eerst wordt beoordeeld of het bezwaar kans van slagen heeft.

Op basis van de keuzes die worden gemaakt, worden bijbehorende bezwaarteksten automatisch klaargezet in een brief. Die kan vervolgens worden opgeslagen, geprint, ondertekent en verstuurd. Het bezwaarschrift kan niet elektronisch worden ingediend.

Meer informatie Bezwaarassistent van Dienst Regelingen
Lees ook Toekenning toeslagrechten uiterlijk half september

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.