Home

Achtergrond 173 x bekeken

3 miljoen voor innovatieve projecten

Ondernemers uit de varkens, pluimvee, geiten of konijnenhouderij kunnen van 10 mei tot en met 28 juni subsidie aanvragen voor innovatieve projecten. Dienst Regelingen maakt bekend dat het ministerie van Landbouw daar dit jaar 3 miljoen euro voor beschikbaar stelt.

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet het gaan om een project dat de werkwijze zo verandert dat er beter voldaan kan worden aan verschillende maatschappelijke eisen. Het gaat hier om eisen op het gebied van milieu, landschap, diergezondheid of welzijn.

Daarnaast kan ook voor projecten die zich richten op nieuwe product- en marktcombinaties subsidie worden aangevraagd. Het project moet in ieder geval betrekking hebben op ontwikkeling binnen de sector, het verwerven van kennis of technische vernieuwingen. Informatie en aanvraagformulieren zijn te verkrijgen via het LNV-Loket.

Meer informatie Innoveringsregeling innovatie, markt en concurrentiekracht

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.