Home

Achtergrond

Verruiming openingstijden LNV-Loket

Het LNV–Loket is voortaan ook op zaterdag open. Dat is alweer de tweede verruiming van de openingstijden in zeer korte tijd. De openingstijden op werkdagen werden op 12 april al verlengd van 16.30 tot 18.00.

Mederwerkers van Dienst Regelingen (DR) zijn de komende drie zaterdagen van 9 tot 16.00 aanwezig om vragen te beantwoorden over het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid of de Gecombineerde Opgave. Boeren kunnen er ook terecht voor het verkrijgen van bedrijfskaarten.

Het besluit voor een verder verruiming is genomen naar aanleiding van de nog steeds vele vragen die er bij het LNV-Loket binnen komen. De wachttijden zijn hoog, vooral omdat de meeste telefoontjes op de piekmomenten binnen komen. Oftewel tussen 9.30 en 11.30 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur.

Het is dit jaar voor het eerst mogelijk de Gecombineerde Opgave via internet te doen. De informatievoorziening is onlangs uitgebreid en makkelijker te vinden via een rechtstreekse link op de homepage.

Lees ook Slechts 14 procent Gecombineerde Opgaves binnen
Lees ook LNV-Loket langer open
Meer informatie Gecombineerde Opgave

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.